Uitvaartverzorging Dick Koster

Crematorium overzicht

Direct telefonisch contact: 050-3095674

De keuze voor een crematorium is iets heel persoonlijks. Daarom is het belangrijk dat u de tijd neemt om het juiste crematorium uit te kiezen. Wij werken samen met verschillende crematoria in het noorden, waaronder het crematorium in Assen.

Crematorium Assen

Dit crematorium in Assen heet 'De Boskamp'. Het crematorium ligt naast de gelijknamige begraafplaats aan de bosrand van de Drentse stad. Bij De Boskamp staat uw rouwproces centraal. U krijgt de tijd om op een persoonlijke manier stil te staan bij het overlijden van een dierbare. Bijzonder aan dit crematorium in Assen is het rouwcentrum. Hier kunnen nabestaanden in een intieme sfeer nog wat tijd doorbrengen met hun overleden geliefde. Ook op het gebied van asbestemmingen biedt dit crematorium veel mogelijkheden. Zo is er een speciaal Urnenbos aangelegd met natuurlijke urnen en speciale herdenkingsbladeren.

Crematorium De Boskamp in Assen

Crematorium Appingedam

Stilleweer, het crematorium in Appingedam, ligt in het prachtige Groningse landschap. In de aula heeft u uitzicht over het Eemskanaal en de groene landerijen. Wilt u de plechtigheid in een informele setting houden? Dit kan in de speciale familiekamer. In het crematorium in Appingedam staan de wensen van de familie en de overledene centraal. Omdat het niet eenvoudig is om een beslissing te maken over de asbestemming, kan het crematorium in Appingedam u helpen met het vinden van een passende nagedachtenisvorm.

Crematorium Stilleweer te Appingedam

Andere crematoria in het Noorden

Natuurlijk zijn er nog meer crematoria in Noord-Nederland. Zo werken wij ook samen met crematorium Oost-Groningen in Winschoten, crematorium Groningen in Groningen, crematorium Ommeland en Stad in Eelderwolde en crematorium Wâldhôf in Drachten/Opeinde. Welk crematorium het geschikt is, is volledig afhankelijk van uw wensen. Indien gewenst kunnen wij samen met u een bezoek brengen aan de verschillende crematoria.

Uitvaartverzorging Dick Koster: voor een passend afscheid

Bij Uitvaartverzorging Dick Koster vinden wij het belangrijk dat u op een passende manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Het begeleiden van de nabestaanden staat dan ook bij ons centraal. Zou u willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij bespreken graag uw wensen.

Deze website gebruikt cookies Informatie