Uitvaartverzorging Dick Koster

Literatuur

Zorgen erna

Zorgen erna geel Zorgen erna


Na een overlijden wordt u vaak bedolven onder de papiermassa welke op u afkomt. Daarom is dit boekje er voor u. Het is een handleiding voor nabestaanden om de zakelijke afwikkelingen na een overlijden op een goede manier af te kunnen handelen.
De rode uitgave is een leidraad afwikkeling nalatenschap na het overlijden van een partner.

De gele uitgave is een leidraad afwikkeling nalatenschap na het overlijden van een alleenstaande of ongehuwde.
Ook kunt u deze boekjes ons bestellen met een korting van 20% op de winkelwaarde.
U betaald dan nog maar € 10,36 excl. verzendkosten voor dit boekje.
Uiteraard ontvangt u een van deze twee boekjes gratis bij het regelen van de uitvaart!


Mijn Afscheid

Mijn afscheid

U denkt na over uw eigen afscheid en daarmee uw wensen voor uw uitvaart en voor de laatste levensfase. Goede informatie is belangrijk om de juiste keuzes te kunnen maken. Dit boek helpt u daarbij en geeft u tevens de mogelijkheid uw wensen te noteren.
Ook kunt u lezen over alles wat met uw nalatenschap te maken heeft. Inkomen en de zorg voor uw partner en/of kinderen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Naast uitgebreide informatie is er in 'Mijn afscheid' voldoende ruimte om uw wensen te beschrijven en aantekeningen te maken. Dit boekje kunt u via ons bestellen voor € 14,95 excl. verzendkosten ( winkelwaarde € 19,95 )

Helend Dagboek

Bestel de het Helend Dagboek via Uitvaartverzorging Dick Koster


Niet eerder verscheen er een boek over rouwverwerking, dat na troostende woorden, helende oefeningen, ook ruimte biedt om je gedachten op papier te zetten. Het helend dagboek biedt steun in de zoektocht naar troost en heling en stimuleert om gevoelens en ervaringen op moeilijke dagen te verwoorden door de lege pagina's in te vullen. Door expressie te geven aan verdriet op welke wijze dan ook, kan de pijn geheeld worden. Zo kan dit dagboek een boek worden vol herinneringen uit een moeilijke levensfase.

Wij bieden bij het regelen van de uitvaart dit dagboek gratis aan. Natuurlijk kunt u dit boek ook via onze onderneming bestellen.
De prijs is € 16,95. Bij aanschaf nemen wij graag de verzendkosten voor onze rekening.Nijntje

nijntje

Het bekende boek van Nijntje.

Dit boekje ontvangt u gratis bij het regelen van de uitvaart indien er jonge kinderen aanwezig zijn.
Er wordt maximaal 1 exemplaar uitgereikt.

Ook kunt u dit boekje bij ons bestellen met een korting van 20% op de winkelwaarde.
U betaald dan nog maar € 4,95 voor dit boekje excl. verzendkosten.


Po was een muis

Po was een muis

Po is een papa muis. Hij woont samen met zijn moeder, zijn vrouw Mo en zijn kinderen Mup en Dup. Hij is in het bos eten aan het zoeken voor zijn gezin. Zijn vrouw Mo is ongerust. Hij blijft wel erg lang weg. Mik en Jap gaan hem zoeken. Ze vinden hem. Hij is dood. Ze brengen hem naar huis. Iedereen is heel verdrietig. Jap en Mik gaan op zoek naar de oorzaak. De slang blijkt de schuldige te zijn. Hij wordt gestraft. De familie muis begraaft Po. Met hulp van alle vrienden.

Rouwverwerking voor kinderen vanaf 6 jaar

Po was een muis is een boek voor kinderen die een dierbaar familielid of vriendje verloren zijn. In het boek zitten verschillende fases van het rouwproces verwerkt: ongeloof, woede, verdriet, acceptatie, mooie herinneringen.
Wij geven dit boekje gratis af aan kinderen vanaf 6 jaar welke bij een overlijden zijn betrokken. Er wordt maximaal 1 exemplaar afgegeven.
Ook kunt u dit boekje bij ons bestellen met een korting van 20% op de winkelwaarde.
U betaald dan nog maar € 9,95 voor dit boekje excl. verzendkosten.

Deze website gebruikt cookies Informatie