Uitvaartverzorging Dick Koster

Voorzorg

Onder voorzorg verstaan wij het vooraf met u bespreken van de uitvaart. Een uitvaartverzorger wordt meestal pas voor het eerst gebeld als er iemand overleden is. Maar het kan ook eerder.


Wij zijn namelijk van mening dat het vandaag vastleggen van uw uitvaartwensen onnodige stress voorkomt bij de familie, uw nabestaanden. Om binnen 6 werkdagen snel alles even te regelen en te bepalen hoe de uitvaart gestalte moet krijgen daar zit u niet op te wachten. Graag willen wij deze belangrijke dag vandaag al graag met u bespreken.

Sterven nog niet actueel
Het allerbeste kunt u zich al ori├źnteren op de talloze mogelijkheden en uw wensen kenbaar maken als sterven nog niet actueel is. Uw wensen en idee├źn kunt u vastleggen in een wilsbepaling. Die wilsbepaling kunt u via deze website uitprinten of direct op uw PC invullen en bij onze onderneming laten registreren. Ook is het verstandig om er zelf een kopie van te bewaren. Als in de loop van de tijd uw wensen veranderen, kunt u deze gemakkelijk en zonder kosten aanpassen.

Ook mag u ons altijd uitnodigen voor een persoonlijk gesprek bij u thuis om alle mogelijkheden door te nemen en naar aanleiding daarvan uw wensen vast te leggen. Klik dan op contact of bel 050 - 309 56 74.

In de terminale fase
Het komt steeds vaker voor dat wij worden ingeschakeld als iemand zich in de terminale fase bevindt.
De ervaring leert dat de persoon zelf en ook de familie er een goed gevoel bij heeft als zij al kennis hebben gemaakt met de uitvaartverzorg(st)er die zich daadwerkelijk met de uitvaart gaat bezighouden. Deze kan zich dan ook veel beter inleven in de situatie, en dat komt ongetwijfeld de uitvaartplechtigheid ten goede.

Alleen door onze sterfelijkheid te omhelzen,
kunnen wij gelukkig worden in de tijd die we hebben.

Deze website gebruikt cookies Informatie