Uitvaartverzorging Dick Koster

Onze service

Gezins- Relatielidmaatschap

Het relatielidmaatschap houdt voor u in dat, als u ons bedrijf de uitvaart laat verzorgen, wij u maximaal € 495,00 dienstenkorting kunnen aanbieden. Laat het niet aan uw neus voorbijgaan... de uitvaartkosten zijn al hoog genoeg! Meld u daarom aan voor een relatielidmaatschap. Het is geheel vrijblijvend en het kost u niets. U mag altijd een andere ondernemer zoeken om de uitvaart te doen. En het maakt echt niet uit bij welke uitvaartvereniging u lid bent of waar u uw uitvaartverzekering heeft afgesloten. Klik hier voor meer informatie over het Gezins- relatielidmaatschap.

Condoleanceregister

Wij zijn aangesloten bij de site condoleance.nl. Daar op kan niet alleen een overlijdensbericht worden geplaatst, maar ook de rouwkaart, een foto of een dankbetuiging. Deze vermelding kan 2 maanden gratis blijven staan. Tegen een zeer gering bedrag kunt u deze periode verlengen. Daarna is het mogelijk een boekje te laten maken van alle reacties welke op deze site geplaatst zijn. Het kan in combinatie met een condoleanceregister, maar u kunt ook alleen hiervoor kiezen. Het voordeel van een online vermelding is, dat er vaak hele verhalen en herinneringen worden geplaatst.
Dat kom je niet in een condoleanceregister tegen, want daarvoor heeft men geen tijd en ruimte. De vermelding wordt in alle gevallen alleen met toestemming van de familie geplaatst.

Bedrijfspresentatie

U kunt ons met ingang van 1 januari 2015 gratis inhuren voor een bedrijfspresentatie. Dat is zowel voor bedrijven (zorginstellingen etc.) als particulieren op huislokatie mogelijk. Wilt u meer weten over de periode na een overlijden, of heeft u gewoon andere vragen? Schroom niet en maak met ons een afspraak. Voor particulieren geldt wel dat er minimaal 8 personen aanwezig moeten zijn.

Begraven op de begraafplaats 'de Duinen' in Eelde

Als u Facebookprofiel hebt dan kunt u hier klikken voor meer informatie over de begraafplaats 'de Duinen'.

Vingerafdruk sieraden

ronde zilveren hanger met vingerafdruk

Om voor u een mooie herinnering te kunnen maken zoals hangers, ringen, manchetknopen in zilver of goud met een vingerafdruk van uw dierbare erop afgebeeld werken wij al een aantal jaren samen met 'Procasting'. Indien u een dergelijk sieraad wilt aanschaffen kunt ons benaderen voor een afspraak. Wij nemen dan met was een afdruk van de vinger en zenden deze op naar Procasting.

Wij kunnen het voor u doen voor een overlijden, maar ook na een overlijden.


In memoriam schilderijen

Geertje Grabijn is kunstschilderes. Zij wil zich graag aan u voorstellen. Klikt u daarom op onderstaande link, zodat u kunt zien en ervaren wat zij voor u kan betekenen. In memoriam schilderijen

Pandbewaking.

Wie kent niet de treurige verhalen over inbraken in het huis van een overledene, precies op het tijdstip van de uitvaart? Er zijn helaas lieden die aan de hand van de gegevens in de rouwadvertentie hun slag slaan en alles overhoop halen in het huis waar op dat moment geen mensen aanwezig zijn.

En dan blijkt dat het echt niet voldoende is om de buren een oogje in het zeil te laten houden.
Om dit alles te voorkomen bieden wij u de mogelijkheid om tijdens uw afwezigheid, in verband met de uitvaartplechtigheid, uw pand en inboedel te laten bewaken. Een betrouwbare medewerk(st)er zal, indien u dat prettig vindt, van te voren aan u worden voorgesteld. Dat lijkt ons een geruststellende gedachte.

Funerair spreekster

Vaak willen familieleden dat er tijdens de uitvaart iemand het woord voert. Dat er een 'in memoriam' wordt uitgesproken, een opsomming van het aardse leven dat nu voor hem of haar voorbij is. Wij zijn van mening dat, als het ook maar enigszins mogelijk is de familie zelf dit 'in memoriam' zou moeten verwoorden.

Maar het komt voor dat de familie dit om diverse redenen niet zelf kan doen.
Mocht er nu ook geen predikant of pastoor aanwezig zijn tijdens de plechtigheid en er wordt ook geen Humanistisch spreker gewenst, dan kunnen wij zorgdragen voor een Funerair spreker. Dat kan een vrouw zijn, maar indien gewenst ook een man.

Thanatopraxie

Met ingang van 1 januari 2010 kunnen wij u een Thanatopraxie behandeling aanbieden na een overlijden.
Thanatopraxie is het tijdelijk conserveren van het menselijk lichaam na het overlijden. De ontbinding en de bacteriegroei worden geremd, waardoor de overledene toonbaar blijft. De typisch donkere vlekken verdwijnen, de huid krijgt een normale kleur en het lichaam een natuurlijke vorm. Zonder koeling blijft het lichaam bij normale temperaturen in die toestand bewaard tot het moment van de uitvaart. Uiterlijk tien dagen na de behandeling zal het natuurlijke ontbindingsproces op gang komen.
Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op www.thanatopraxie.nl

Herinneringskaarsje

Herinneringskaars als service bij Uitvaartverzorging Dick Koster

Als service bieden wij na een crematie of een begrafenis een 'In Memoriam' kaarsje aan
zodat u op bepaalde momenten in het jaar het kaarsje kunt aansteken als herinnering aan uw dierbare.
De naam, geboorte- en sterfjaar van uw dierbare worden er op bevestigd.

Grafmarkeerder.

grafmarkeerders bij Uitvaartverzorging Dick Koster grafmarkeerders bij Uitvaartverzorging Dick Koster grafmarkeerders bij Uitvaartverzorging Dick Koster


De periode tussen het begraven en het plaatsen van het monument bedraagt meestal 10 tot 12 weken. Wij plaatsen daarom als service na de begrafenis een mooi, bij het herinneringsbordje passende grafmarkeerder.

Ook kan er uit diverse plaatjes worden gekozen en kan er eventueel een foto op worden geplaatst.
Grafmonumenten / Gedenkbeelden.

grafmonument de Duinen gedenkbeeld dolfijnen bij Uitvaartverzorging Dick KosterWij bemiddelen - zonder meerkosten - tussen de familie en de steenhouwerij.
Kijkt u voor informatie eens op de volgende website:

Roskam Grafmonumenten

Roskam Grafmonumenten is een jong bedrijf uit Assen dat vol enthousiasme op verzoek bij u thuis komt om samen met u het monument gestalte te geven.


Deze website gebruikt cookies Informatie