Uitvaartverzorging Dick Koster

In Memoriam schilderijen

© 'In memoriam' schilderijen

Een schilderij met herinneringen....

foto geertje

Geertje F. Grabijn

Mijn naam is Geertje Grabijn. Ik schilder al ruim 20 jaar. Mijn vader schilderde ook evenals mijn oom Johan Grabijn die jarenlang lid was van de Zwolse kunstenaarsvereniging 'Het Palet'. Het moge duidelijk zijn: het zit dus in de familie. Aangezien ik graag bloemen mag schilderen, heb ik het idee opgevat om © 'in memoriam' schilderijen te gaan maken in opdracht van familieleden, die een blijvende en tastbare herinnering willen hebben. © In memoriam schilderijen zijn werken waarin een detail van het rouwarrangement wordt weergegeven. Derhalve kunnen deze schilderijen een positieve invloed hebben op de rouwverwerking.

Werkwijze
Voor of na de uitvaartplechtigheid wordt er een foto gemaakt van het rouwarrangement. Daarvan wordt een detail geschilderd op doek. Doordat u zelf een detail van het rouwarrangement - uiteraard in overleg - mag uitkiezen, wordt het een uniek schilderij, waarvan er maar 1 uitgave is.
De uitvoering van dit schilderij is in olieverf om een lange levensduur te garanderen. De afmetingen bedragen 30 bij 40 cm.

De lijst is een standaard lijst. U krijgt dit schilderij na ongeveer 12 weken thuis bezorgd. Uiteraard ben ik bereid om samen met u een andere passende lijst uit te zoeken. De prijs van een schilderij met standaard lijst bedraagt € 185,00

Wilt u meer weten? Of wilt u een opdracht plaatsen? Mailt u dan naar: geertjegrabijn@kpnmail.nl of bel met 050-3092171
Ik heb voor u een brochure klaarliggen, welke u op uw gemak door kunt lezen.

AANBIEDING: Indien u kiest voor een gedetailleerd olieverfschilderij van uw bloemstuk, krijgt u nog eens 15% extra korting op uw bloemstuk!! Op een gemiddeld bloemstuk van € 175,00 scheelt dat toch al snel € 35,00!!

Hieronder ziet u links een origineel arrangement en rechts een geschilderd detail.

aronskelk 2
aronskelk
gele orchidee 2
gele orchidee
rose orchidee 2
rose orchidee
Deze website gebruikt cookies Informatie