Uitvaartverzorging Dick Koster

Dick J. Koster:

Vanaf 1994 tot 2004 heeft Dick Koster als freelance uitvaartverzorger gewerkt voor de CVU, later NUVA, weer later Yarden. Van 1998 tot 2002 heeft hij ook nog gewerkt voor Algemeen Belang, nu DELA, in Groningen. Doordat Dick Koster zijn bedrijf daarnaast rustig op kon bouwen, was het rond 1999 zover dat het bedrijf Uitvaartverzorging Dick Koster levensvatbaar mocht worden verklaard. Van 2008 tot en met 2014 is ons bedrijf leerschool geweest voor studenten van de uitvaartopleidingen van Docendo en Meander. We hebben daardoor een groot aantal studenten met de praktijk kennis kunnen laten maken.

Verder is Uitvaartverzorging Dick Koster een onafhankelijk en kleinschalig bedrijf dat inspeelt op de wensen van de multiculturele samenleving. Zoekt tevens bewust zo veel mogelijk samenwerking met andere kleinschalig werkende bedrijven omdat betrokkenheid en overzicht houden op het werk als prettig en belangrijk ervaren wordt. Sinds april 1994 verzorgen en begeleiden wij begrafenis- en crematieplechtigheden in de drie noordelijke provincies. Met name in de regio Noord-Drenthe, Haren, Hoogezand, de stad Groningen en het Westerkwartier.

uitvaartondernemer Dick Koster

Onze doelstelling is een persoonlijke uitvaart te realiseren met veel aandacht voor de nabestaanden. Persoonlijke zorg, betrokkenheid, rust, stijl en kwaliteit mag u zonder meer van ons verwachten, en persoonlijk contact vinden wij vanzelfsprekend.
Wij zijn dan ook 24 uur per dag en iedere dag van het jaar voor u bereikbaar. Vanaf het eerste telefoontje tot en met weken of soms zelfs maanden na de uitvaart kunt u een beroep op ons doen.
Wij zijn flexibel, hebben een ruime keus als het gaat om uitvaartcentra, rouwauto's, kisten e.d. en wij kunnen werken met een heel scherpe prijsstelling.
Dat komt mede doordat wij geen personeel in loondienst hebben geen wagenpark hebben, geen eigen gebouwen en kistopslagruimte gebruiken.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact krijgen met ons bedrijf. Indien u geen gehoor krijgt schakelt de telefoon automatisch door naar onze mobiele telefoon. Nemen wij niet direct op, dan zijn wij een uitvaart aan het regelen of begeleiden. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, wij bellen u dan zo spoedig als mogelijk is terug.

Wij huren alles in wat voor een goed verloop van van een stijlvolle en persoonlijke uitvaart nodig is. Wij werken niet met een uurloon of avond / nacht en weekendtoeslag, zodat de totale kosten van de uitvaart dus binnen de perken blijven.Wij werken samen met uitsluitend gediplomeerde uitvaartleid(st)ers. Mede kenmerkt ons bedrijf zich dan ook door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau.

Claudia H. C. Carlier:

uitvaartondernemer Dick Koster

Ik ben Claudia Carlier (1969) en woon in Haren. Ik heb jarenlange werkervaring in de zakelijke dienstverlening als secretaresse en Office Manager en houd ervan om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt waarbij servicegerichtheid en betrokkenheid mijn drijfveren zijn.
Begin 2020 ben ik in contact gekomen met Dick Koster van het in 1994 opgerichte gelijknamige bedrijf ‘Uitvaartverzorging Dick Koster’ dat al ruim 25 jaren uitvaarten verzorgt en begeleidt in deze regio. Omdat de uitvaartbranche al geruime tijd mijn interesse heeft, volg ik in combinatie met een succesvol afgeronde opleiding voor uitvaartbegeleidster een interne opleiding bij Uitvaartverzorging Dick Koster en werken wij sinds april van dit jaar samen.
Door persoonlijke verlieservaring weet ik hoe belangrijk de invulling van het afscheid van een dierbare is en hoe waardevol het is om gezamenlijk de uitvaart vorm te geven en persoonlijk te maken.
Wat mij aanspreekt in het werk van een uitvaartbegeleidster is dat ik op een zo belangrijk en emotioneel moment van waarde kan zijn voor nabestaanden en dat men erop vertrouwt dat het afscheid bij mij in goede handen is.
Ik ben dankbaar dat ik in de gelegenheid ben dat ik ertoe kan bijdragen dat de nabestaanden ondanks hun verlies met een goed gevoel op de uitvaart terugkijken omdat we gezamenlijk een waardig en respectvol afscheid van hun dierbare hebben verzorgd op de manier die zij voor ogen hadden.


**********************

De afgelopen jaren hebben wij uitvaarten mogen verzorgen voor o.a. de volgende verenigingen:.

en voor diverse andere verzekeringsmaatschappijen die het verzekerd kapitaal rechtstreeks uitkeren.

U ziet het, u bent ongeacht waar u lid van bent of waar u een verzekering hebt lopen vrij om uw eigen uitvaartonderneming te kiezen.

Deze website gebruikt cookies Informatie