Uitvaartverzorging Dick Koster

Uitvaartonderneming sinds 1994

Direct telefonisch contact: 050-3095674
Of via het contactformulier

Afscheid nemen is iets waar u waarschijnlijk liever niet bij stilstaat. De taak om een uitvaart te verzorgen wanneer een dierbare overlijdt, is dan ook vaak zwaar en emotioneel. Wij staan u graag bij in deze moeilijke tijd. Uitvaartverzorging in Groningen of Drenthe kunnen wij in overleg met u als familie volledig of gedeeltelijk van u overnemen. Wij begeleiden u op een persoonlijke en betrokken manier en realiseren zo goed mogelijk de wensen van de overledene en nabestaanden. Door de wensen van uw dierbare en naasten zo goed mogelijk uit te voeren houdt u een goede herinnering over aan de uitvaart: een belangrijke eerste stap in het rouwproces. Mede door onze geloofsovertuiging begeleiden wij ook regelmatig kerkelijke uitvaarten.

Een uitvaart in uw eigen regio

Uitvaartonderneming Dick Koster begeleidt u bij uitvaartverzorging in de provincies Groningen en Drenthe. Wilt u een uitvaart laten verzorgen in Groningen of Drenthe, bekijk dan onze werkgebieden. In veel gevallen is middels de wilsbepaling aangegeven wat de wensen van de overledene zijn. Een keuze voor crematie of een begrafenis is dan al gemaakt en ook de locatie staat dan meestal al vast. Beschikt u niet over een wilsbepaling van de overledene, dan komen deze besluiten bij u en de andere naasten te liggen. Het is dan ook goed om te weten dat wij werken met verschillende crematoria en begraafplaatsen in de regio. Ook bestaat er de mogelijkheid tot een natuurbegrafenis op de natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext (Dr), of op de Reiderwolde (Gr,)

Onze werkwijze bij uitvaarten

Na uw eerste telefoontje komen wij, indien gewenst, zo snel mogelijk naar u toe om u bij te staan. Er moeten veel beslissingen genomen worden en er moet veel worden geregeld, maar wij begrijpen dat niet iedereen hier direct klaar voor is. Vooral wanneer niet precies duidelijk is hoe de overledene zijn of haar uitvaart had gewild, kan het moeilijk zijn om keuzes te maken over de uitvaart. Wij geven u dan ook graag de ruimte om hierover na te denken. De gehele uitvaart kan direct worden geregeld, maar dit kan ook op een later moment.

Eén vaste contactpersoon

Kiest u voor onze uitvaartverzorging in Groningen of Drenthe, dan krijgt u uw eigen vaste contactpersoon. Deze persoon ondersteunt door rustig en aandachtig naar u te luisteren. Op deze manier kan de uitvaartverzorger zijn of haar werk het beste uitvoeren. Aan de hand van de wilsbepaling of de wensen van de nabestaanden regelt de uitvaartverzorger de uitvaart van A tot Z. U krijgt hierbij de kans om zelf taken op u te nemen als u dat wilt. Hebt u in de dagen na het overlijden advies of ondersteuning nodig, dan kunt u contact opnemen met de uitvaartondernemer. Hij of zij staat altijd voor u klaar. Ook na de uitvaart kunt u een beroep doen op de uitvaartondernemer.

Uitvaarten door Dick Koster

Meer informatie over verzorging van een uitvaart?

Uitvaartverzorging Dick Koster is al ruim 25 jaar actief in de uitvaartverzorging in de provincies Groningen en Drenthe. Wilt u meer informatie over onze uitvaarten, neem dan gerust contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies Informatie