Uitvaartverzorging Dick Koster


Duurzaam crematorium Ommeland en Stad in gebruik genomenHet nieuwe crematorium Ommeland en Stad in Eelderwolde is in gebruik genomen. Uitvaartverzorgers kunnen crematies vanaf nu aanmelden bij het crematorium aan de Borchsingel, tussen de wijk Ter Borch en de A7 bij Hoogkerk. “We hebben 1 december officieel de sleutel gekregen en deze week al proefgedraaid. We zijn er klaar voor”, aldus manager Ingrid Stevens.

Het crematorium heeft onder meer een grote ceremonieruimte, vier opbaarkamers en een sfeervolle ontvangstruimte. “In onze grote ceremonieruimte zijn 156 zitplaatsen. Het is een mooie lichte ruimte met heel veel glas”, vertelt een trotse Stevens. “Je hebt zo prachtig zicht over ons park. Binnen en buiten worden zo verenigd.” Het park van 4 hectare is het hele jaar door vrij toegankelijk. Nabestaanden kunnen daardoor altijd terugkeren om hun dierbare te herdenken.

Altijd hetzelfde tarief

“Afscheid nemen is de meest ingrijpende en intieme emotie die we kennen. Wij vinden dan ook dat iedereen daar zoveel tijd voor moet krijgen als nodig is. Het maakt dus bij ons niet uit als de ceremonie een half uurtje langer duurt, het tarief voor de plechtigheid blijft gelijk”, legt Stevens uit. “Hetzelfde geldt voor ceremonies in de avonduren of op zondag: we hanteren altijd hetzelfde tarief.”


Deze website gebruikt cookies Informatie